Hannet Johannes

kijkt met een gezonde nieuwsgierigheid en een open blik naar wat mensen drijft en hoe zaken werken. Als adviseur fungeert ze in menig project als motor die mensen enthousiasmeert, betrekt en verbindt. Ze creëert een dynamische omgeving waar ruimte is voor creativiteit en vernieuwing en waarin iedereen goed tot zijn recht komt. Hannet kan snel schakelen en weet het overzicht te bewaren, zonder details en doelen uit het oog te verliezen.

Ook weet Hannet beleidsstukken om te zetten naar heldere, toegankelijke communicatie die ‘werkt’. Want beleid is mooi, maar als betrokkenen niet herkennen wat het voor hen betekent, blijft het een papieren werkelijkheid. Ze heeft ruime ervaring met het opzetten en coördineren van campagnes, het ontwikkelen van werkvormen, het redigeren en schrijven van teksten en de organisatie van congressen en trainingen. Daarnaast weet ze als geen ander snel haar weg te vinden in een ambtelijke en bestuurlijke omgeving.

In haar vrije tijd geniet ze het liefst met vrienden van live muziek en vind je Hannet vaak vooraan in een concertzaal, in binnen- en buitenland.

Telefoon (070) 789 04 44
E-mail: hjo@awareness.nl

Terug naar het team van Awareness