Awareness organiseert digitale participatie in tijden van corona

Awareness organiseert digitale participatieBij Awareness houden we ons dagelijks bezig met projecten waarin persoonlijk contact onmisbaar is. Al ruim 28 jaar hebben we ervaring met advisering, uitvoering en begeleiding van participatieprocessen, waarbij we helpen gezamenlijke oplossingen te vinden, ondanks uiteenlopende belangen. We organiseren bewonersavonden, begeleiden denktanks en klankbordgroepen, geven trainingen en adviseren overheden en het bedrijfsleven bij de communicatie over beleid. Mensen in beweging krijgen voor een duurzame inrichting van de samenleving is daarbij ons doel.

De maatregelen tegen het coronavirus maken dat participatie op een andere manier georganiseerd moet worden. We passen onze werkvormen hierop aan, want stilstaan is voor ons geen optie! Awareness werkt daarom met creatieve, digitale oplossingen voor interactie met en tussen groepen stakeholders. Juist nu vinden wij het belangrijk onze kennis en expertise in te zetten om zorgvuldige participatie te blijven waarborgen.

Graag gaan wij met u in gesprek om te onderzoeken hoe wij in deze tijd uw vraag het beste kunnen beantwoorden. Er is veel mogelijk online, maar iedere opgave verdient en vereist maatwerk. Daarin verschilt onze zorgvuldige aanpak nu niet van wat onze opdrachtgevers al 28 jaar van ons kennen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Awareness is bereikbaar via office [at] awareness.nl. Of neem contact op met een van onze adviseurs: hun e-mailadressen en telefoonnummers vindt u via deze link.